• Fra kjellerbod til mikrobryggeri

  • Fra kjellerbod til mikrobryggeri

  • Fra kjellerbod til mikrobryggeri

  • Fra kjellerbod til mikrobryggeri

Bryggerom

Når en gammel kjellerbod i en enebolig på Risteigen bygges om til bryggeri blir det mikrosement på vegger, gulv og tak.

Ytterveggene består opprinnelig av uisolert betong. Disse veggene kles med isolasjonsplater, for deretter å få mikrosement påført. Mikrosement gir utallige kombinasjonsmuligheter for både struktur og farge, så her er det bare fantasien som setter grenser.

Fakta om mikrosement

Fakta om mikrosement, hentet fra Dekorhuset, som er vår leverandør av mikrosement:

Mikrosementen som vi bruker i dag er en videreutvikling av et produkt laget for den amerikanske hæren under krigen. Mikrosement ble blant annet brukt på dekk på hangarskip, og er laget for å klare de spesielle forholdene og bevegelsene på et skip.

Patenten ble oppløst og i dag er mikrosement et verdensomspennende produkt tilgjengelig for både det private og det kommersielle markedet.

Leverandøren for mikrosement hos Dekorhuset er Satine Stone, med base i Spania og kontorer og distributører over hele verden. Alle våre produkter er CE-merket og godkjent, Satine Stone har i tillegg ISO-godkjenning både på produkter og som leverandør. ISO-godkjenningen går på kvalitetkontroll og bærekraftighet. Satine Stone leverer også mikrosement i porcellanato kvalitet.

Mikrosement er egnet for de fleste overflater, som vegger, tak, gulv, fasader og interiør, både innvendig og utvendig. Tykkelsen i en typisk oppbygging av produktene er totalt 1-3 mm og gir fugefrie overflater.

Med et bredt spekter av farger får man uendelige muligheter for finish, og man kan velge mikrosement i forskjellige strukturer fra fin til grov etter ønske. Du kan også få mikrosement med metalleffekter og innlagte naturmaterialer og tekstiler.

Håndverket ligger i påføringen, som også bestemmer hvor mye eller lite spill man får i det ferdige resultatet. Spillet i overflaten er en del av produktet og alle overflater vil få sitt eget særpreg.