God start på 2019!

Vi er i full gang i det nye året, og vi startet like godt med å få med oss Murerfirma Berge & Gjertsen AS fra Sandefjord på laget.

Berge & Gjertsen har holdt det gående i 10 år og er et firma bestående av 16 ansatte, inklusiv to murmestere. Berge & Gjertsen AS har spesialisert seg på flis på prosjektmarkedet så vel som privatmarkedet. Av prosjekter kan vi nevne Sjøparken i Stavern, Sanden Brygge, Øvre Verksgård og Farris Bad i Larvik, i tillegg til mye annet.

De har kompetanse også innenfor mur, puss, ildsteder og betong. Vi ser frem til å kunne serve en enda større del av Vestfold i 2019. Dag Arne Nilsen AS vil med dette være en lokal leverandør i sydfylket – nå med enda større muskler enn før, men med minst like stort smil, kompetanse og engasjement for deg som kunde.